Dreaming away

English below

Nå men jeg smutter til Maldiverne. Hej hej. Kom til at google “Paradise beach”, i forsøg på at drømme mig til ferie. Jeg kunne jo bare tage derned lidt, og så komme hjem når jeg var klar (eller også kan I besøge mig og jeg bliver der, bare send mig penge hver 2. måned, så gemmer jeg en gæsteseng). Sommeren i Danmark er fantastisk, og der er fine strande……. men hvis jeg en dag bliver rig, så vil jeg helt vildt gerne besøge sådan en fin strand, et fredeligt sted. Jeg er sikker på det er godt for både hovedet og sjælen. Man må drømme og håbe på alt muligt dejligt, det kan jo være man en dag er heldig og det sker. Hvis ikke, så holdt det absolut ens humør oppe i mellemtiden. Jeg har allerede arrangeret det hele:

Jeg skal bo her:

Welcome-To-Paradise-

Bade her:

maldives-14028-1920x1200

Tage på sightseeing her:

Thailand

Sove her:

krabi_790

Spise det her:

 

3291338822968Food-(5)

 

English: Dreaming myself off to the Maldives…. wouldn’t that be great, to just escape from my flat and stay there until I felt like going home (or maybe you can come and visit me instead. Just send money every 2nd month and I will spare you a guest bed). If I get rich one day, I would love to go to a beach like this – I am sure it would be great for my head and my soul. Dreaming something like this keeps me going – if I never go, it still did me a lot of good! Keep dreaming. 

Reklamer