Sweet summerlife

beachsleeplife

English below
Hold nu op det er varmt. Jeg sidder inde i min stue og sveder. Det er jo et tæppe af varme, der har lagt sig over København her i juli måned. Det er altså en fantastisk sommer, de varme flotte dage kommer igen og igen og prognosen ser ud til at fortsætte i det uendelige (schh er naiv). Jeg skal jo lige styre mig åbenbart, med de der stranddage. Jeg elsker dem – kan bruge timer på stranden og i vandet. Og det har jeg gjort her i juli og har måske glemt, at det at være på stranden også er en aktivitet, og at der stadigvæk skal holdes pauser hjemme for at lade op. Så har jeg lært det (igen) og tager lige en strand slapper. Jeg ville ønske jeg kunne flere ting på en dag – tage til stranden og tage ud om aftenen. Der har ikke været mange sommeraftener ude i juli, men jeg skal bare være glad for, at jeg har kunnet tage ud om dagen 🙂 Når jeg har været ude efter kl 18 (vild ungdom), har jeg kunnet forlænge med en hvilepause på en gæsteseng. Det har jeg så ikke kunnet finde ud af at gøre tidligere, men det hjælper altså. Man må godt! Juli har også budt på opstart af neurospykolog, speciallæge, rekreationsophold på fyn og selvfølgelig praktik. Det der med ikke at have ret til ferie det første år på revalidering er en killer. Jeg skal bare hænge i 6 måneder endnu – så må jeg godt! Så smutter jeg altså. Til Thailand. Hvem vil med? Jeg kan ingenting, men jeg lover at være sød og smilende og nikke på de rigtige tidspunkter.

__________________________________________________________________________________________________

Translation: It is so hot in Denmark this summer! It is amazing, it is like a warm blanket has laid upon Copenhagen. It looks like it is going to last forever (schh, I am so naive). I love the beach and swimming and wish I could do this everyday! I have done it quite a bit and forgot to rest. Somehow thought the beach was relaxing enough so I did not have to go home to rest, but who was I kidding. I learned my lesson (again) and I am taking a beach break. I have not been out many evenings and enjoying the summer nights, but I just have to be happy that I have been out doing the day 🙂 When I have been outside my door after 6 pm (living my wild youth), I have borrowed a guest bed – which helps! It is are allowed to say that you need a rest! July also offered me a neuropsychologist, new doctor, a stay at my parents house and of course work. I am not entitled to any holiday until January. So just 6 months yet – then I am taking off. To Thailand. Perhaps. Will you join me? I cannot really do anything, but I promise to smile and be nice and say yes and no at the right times. 20140727-104320-38600449.jpg

Reklamer