After the doctor and before the icecream

20140722-180135-64895986.jpg

Ned i tempo 😊 Det blev en lidt lang dag i går med lægebesøg udenfor København. Det var min 9. speciallæge på det 3. hospital på mine 5,5 år som hjernerystelsesramt. Jeg var der så han kunne skrive nogle vigtige ord til min sag, og jeg havde derfor slet ikke håbet på mirakler. Overhovedet. Men altså, det kan jo ikke undgå at ramme en at få af vide (for 9. gang), at man har en skade der ingen kur er til og at ingen ved hvad de skal stille op med en. Freak.dk. Altså mig. Jeg har fundet hjælp andre steder, men har det altså ret anstrengt med, at det offentlige sundhedssystem intet har at tilbyde mig. Bare et hvileskema? Tip til gåture og at bygge længden op? Ur på skærmarbejde? Prioritering af aktiviteter? Vi har brug for et sted, hvor lægerne kan henvise os til og hvor vi kan få hjælp. Nå. Det krævede en is i dag. Og den var mega god. Tak til Oluf’s is for at vende min dag 🙂
_____________________________________________________________________
Translation: had to lower the pace. Yesterday was a long day with a doctor visit outside Copenhagen. It was my 9th doctorvisit on the 3rd hospital since my accident 5,5 years ago. I went there so he could write some important words for my law case (compensation), so I did not expect any great words. But it does hit you, when you hear (for the 9th time) that they don’t know what to do with you or say to you. It’s uphill on square wheels in the Danish healthcare system with a concussion! I have found help somewhere else, but still find it a tad difficult that there is no help in the official public system. Maybe just a resting scedule? Length on walks? Alarm on screenwork? Prioritate activities? We need a place where the doctors can send us to help us. Well. So I needed an icecream today, and it tastet like heaven. Thank you Italian icecream place Oluf’s for making my day 🙂

20140722-180210-64930866.jpg

br />
20140722-180829-65309327.jpg

20140722-180238-64958347.jpg<

Reklamer