If I had one normal day!

tumblr_mt91zgAC1O1qlfvijo1_500

English below
Nå men jeg skal til en ny læge i morgen og så har jeg læst alle mine lægejournaler. Mega konfronterende. Og så tænkte jeg på, hvis jeg nu bare havde en dag uden hjernerystelse. Jeg ville jo nok flyve til Hawaii og derefter rejse jorden rundt for de penge, mit guldtræ gror i uendelige mængder. Tilbage på sporet… det er mandag og jeg ville nok bare være ret almindelig (det er sjovt nok det jeg savner mest): stå op, og spise morgenmad. Og så ikke gå i seng igen, fordi jeg ikke kan tænke eller fokusere. Jeg ville gå i bad, tørre hår, vælge tøj uden at blive svimmel. Jeg ville ikke gå i seng efter badet pga træthed og ondt i nakken. Jeg ville lige ringe til en sød veninde, uden at tænke på hvor lang tid samtalen varer eller hvilken arm der holder tlf. Så ville jeg cykle på arbejde hvor jeg selv træder i pedalerne og der ikke er en elmotor der gør hele arbejdet. Jeg ville holde øje med trafikken men ikke bekymre mig latterligt meget for hvert blinklys og vejarbejde, om der sker en ulykke mere og få hjertebanken. Jeg ville møde på arbejde med en nakke der kan dreje alle veje. Jeg ville ikke tage hjem og sove efter to timer. Jeg ville arbejde igennem dagen og tjene mine helt egne penge, som jeg ville købe alt muligt materialistisk crap for, jeg ikke rigtig mangler. Jeg ville ikke blive så træt, at jeg laver fejl eller glemmer hvad jeg skal lave. Jeg ville multitaske (vildt!).

Jeg ville ikke sove eftermiddagen væk eller gå en lille tur hvor hvert skridt føles som om der er en bowlingkugle i hovedet. Jeg ville hoppe ned i mit cykeltøj med min 6-pack mave og cykle en tur på racercykel i solen sammen med mine søde cykelveninder. Benene gør ondt på den gode måde, når de virkelig bliver brugt. Ikke fordi musklerne er slappe, blævrer og mangler cirkulation. Vi ville stoppe for en is på vej hjem og sludre, uden at jeg i samtalen bliver diffus, mister fokus og kun tænker på hvornår mon jeg kan sove igen. Når jeg kom hjem ville jeg lave aftensmad. Gerne en lidt kompliceret en, med FLERE gryder på en gang. Igen, vildt! Jeg ville vaske gryderne op med det samme og ville ikke lægge mig efter maden, fordi det føles som om nogle har hevet et duracell batteri ud af min ryg. Så ville jeg tage i byen og danse hele natten 🙂 Møde en rig mand, der har hus i Spanien og båd. Nåhr nej, skulle jo være lidt realistisk. Måske bare et glas vin i solen så? Uden medicin i maven og med høje hæle, uden at nakken skriger at jeg skal smide skoene i havnen. Jeg ville ikke føle mig hjernedød når jeg skulle sove, bare sådan helt almindelig gammeldaws træt.

Jeg har mange drømme dage i hovedet, den ovenfor har jeg haft mange af før ulykken. Men What If og Should Have hjælper ikke vores hjerner – i morgen skal nok blive god, på sin egen måde 🙂

____________________________________________________________________________________________

Translation: So tomorrow I am seeing a new doctor. I have read all my journals again. Totally confronting.. So it got me thinking. If I had just one normal day…. I would problably move to Hawaii and then travel the world, for the money that comes from my money tree… But lets keep it real. Or just a little bit real. Tomorrow is Monday and if I had a normal day without the concussion I would: get up, eat breakfast and not go back to bed, because I could’t think. I would just shower, dry my hair and get dressed, without getting dizzy. I would not have to lie down after the shower, due to tiredness and neck pain. I would call my friend, to talk to her about our backpacking trip next week, without thinking about how long the conversation is lasting or which arm is holding the phone. I would bike to work, not on an electrical bike, but with my own to legs. I would not be concerned about cycling through roadwork with pounding heartrate and anxiety for another accident. I would meet at work with a super flexible neck! I would make my own money that I would spend on meaningless crap I didn’t really need. I would not go home to sleep after 2 hours. I would not get so tired, that I would make mistakes or forget my tasks.

I would not sleep the afternoon away in a dark bedroom, or take a walk where every step feels like I have a bowling ball inside my head. I would get into my cycling outfit with my six-pack stomach, and go for a long bike ride with my girlfriends. We would stop for ice-cream, and I would not loose concentration and only think about when I can go to sleep again. When I came home I would make dinner, a real complicated one, just because I can. I would clean up afterwards, because I would not have to lie down and my shoulders would not hurt from cooking. I will have energy for an evening, it would not feel like someone took out my duracell battery! Then I would go out dancing all night 🙂 Meet a rich man, who has a house in Spain and a big boat. Oh no, had to keep it just a bit realistic… Maybe just a glass of wine? In the sun and in high heels, because my neck is not screaming to throw them in the habour. I would go to sleep not completely braindead, just normal humanly tired. 

I have many dream days in my head, the one described have I had a lot of before the accident. But What If and Should Have does not help our brains – tomorrow will be a good day, in its own way 🙂 

Reklamer