Brain food / rice paper rolls

20140719-092610-33970425.jpg

Rispapir med rejer – kolde ruller er nemme at lave og de smager utrolig friskt og er fyldt med proteiner fra rejerne og vitaminer fra grøntsagerne.

Rispapiret dyppes i et fad med koldt vand og fyldes med spidskålsblade, friskt grønt, frisk mynte, chili og rejer stegt i sojasovs og hvidløg. Fold sammen og spis med sojadyp til. Man kan forberede det hele før tid, så det er også hjernerystelses-planlægnings venligt. Det kan vi godt li 🙂
____________________________________________________________________
Translation: made these cold rice paper rolls, filled with cabbage, vegetables, fresh mint leaves and fried scrimps. They were so fresh and crispy and packed with proteins from the scrimps and vitamins from the veges. They can be prepared throughout the day, just put it all together just before eating. This makes it a very concussion friendly meal 🙂

20140719-093138-34298682.jpg

Reklamer