What a great day!

IMG_2654

Dejlig dag! Jeg kan med hjertet sige, at jeg har haft nogle rigtige gode dage den sidste uge. Det hjalp gevaldigt at vågne op fra min 5,5 års hjernerystelses-tornerose søvn! Vide at man ikke behøver vente mere på at blive rask, på kommunen beslutter sig hvad de vil mig eller på en pose penge. Venter jo stadig på det hele, men det at man bare lever ud fra, hvordan man har det lige nu. Det er spild af tid at vente på hvad andre vil med en og blive skuffet på ny over at man ikke er rask. Selvom min instagram bugner af kage og strand billeder, lever jeg jo ikke “det fede liv” altid – men jeg gør det når jeg kan. I dag havde jeg det godt nok til at cykle til vandet og få lidt sol sammen med en (sød!) veninde – jeg sætter vildt meget pris på sådanne dage! Jeg cyklede først det forkerte sted hen, så helt vågen var min hjerne ikke, og omvejen inkluderede en million brosten som så vækkede den lige lovlig meget, men frem kom jeg og vandet var skønt 🙂 Efter middagshvilet var det tid til at få lysnet håret, og til andre der kender til udgroning i håret, er det jo bare en stor hår-krammer og man føler sig meget bedre tilpas efter en lysning! Godnat herfra, i morgen er der en ny dag, og den skal gerne blive god også.

________________________________________________________________

Translatation: What a great day! I can truly say that I have enjoyed the last week, more than I usually do. It really helped to wake up after 5,5 years of waiting for the concussion to disappear, waiting for social services to decide what to do for me workwise and waiting for the golden bag of money. I guess I am still waiting for all of those things, but I have startet to live while waiting. You just have to do your best, with what you have got. My instagram shows cakes and beaches, but it does not mean I have an amazing great life without pain. But I will enjoy it when I can! As of today, I rode my bike to the water to enjoy a swim with my (very nice!) friend. First I rode my bike to the wrong place, so I guess my brain was not quite awake yet. Then on the way to the right place, the road was filled with cobblestones which woke my brain up a little bit too much. But I made it, and the water was great! After an afternoon rest at home, it was time for the hairdresser. For those of you who get your hair coloured – you know that feeling when your roots are lightened again, it is like your hair hugs you and you just feel better!

IMG_2658

IMG_2651

IMG_2673 IMG_2674 IMG_2675

IMG_2666

 

 

 

Reklamer

3 tanker omkring “What a great day!

  1. Dear Anna. Thank you so much for your advice. I will sure look into it, when I get a chance. You look very happy on your bike photos in your post about it 🙂 Thank you for reading! Love from a former bike enthusiast 🙂

    Like

Der er lukket for kommentarer.