Things I do not like anymore #1

20140715-213600-77760902.jpg

Stribet gavepapir kommer ikke over mine dørtrin. Har en gang forsøgt at pakke en gave ind med lignende papir, men hjernen gik i stykker (lidt mere end den allerede var) og jeg måtte nærmest bæres i seng med stjerner for øjnene. Herhjemme er brunt øko papir med sort bånd altid en vinder! – og nu har jeg det så mindre godt, efter at have googlet “stribet gavepapir” for at finde det helt rigtige billede til posten. Og nu opgiver jeg og nøjes med det uskarpe. Pis 🙂
____________________________________________________________________
Translation: I would never use wrapping paper with stripes again. Did it one time and my brain broke (even more than before), I basicly had to be carried to bed with stars all over. I use brown organic paper with black ribbon and will never change this ! – now I feel quite bad after having searched online for “wrapping paper with stripes”. I give up, we are going with the unsharp one. Well done 🙂

Reklamer

En tanke omkring “Things I do not like anymore #1

Der er lukket for kommentarer.