Back home

20140714-154403-56643585.jpg

Tilbage i lejligheden i København og får lidt styr på den kommende uge. Planlægning – hvad skal jeg, hvor skal der hviles, madplanen er lavet og jeg har været i netto (vildt!). Der er rigeligt på programmet med praktik og kiropraktor. Jeg øver mig i mindre skærm tid (…..) men den er altså svær her i lejligheden på en regnvejrsdag. Jeg savner forældrenes have og ukrudt til at distrahere mig, søde mennesker i samme hus til at drikke te med og bare mere plads. Jeg skal altid lige vænne mig til at være alene igen efter familiedage. Omvendt trænger hjernen også til ro, og jeg har jo lidt Tour og en lille glad pelset fyr til at underholde mig!
__________________________________________________________________________
Translation: back home in my flat in Copenhagen, trying to sort out the week. I need to plan it all – what am I doing, how much can I rest, plan every meal and I even went to the supermarket (crazy!). The week to come have both work and chiropractor in the calendar. I am trying to use less time in front of the screen, but it is not easy in a little flat on a rainy day! I miss a garden, nice people in the same house to have a cup of tea with and just more space around me. I always have to get used to being alone again after spending time with the family. My brain likes the quiet though and I have Tour de France and my little furry man to entertain!

20140714-163609-59769549.jpg
Room with a view

Reklamer