A cup of tea and feet up!

20140712-221418-80058662.jpg

Jeg har trukket stikket ud og har været på rekreationsophold hos forældrene. Det vil sige te, havestole, ture til vandet, mad serveret (muligvis det bedste af det hele!) og hyggeligt selskab. Det er altså dejligt! Det har været fantastisk ikke at skulle tage beslutninger om hvad der skal spises eller hvad man skal lave, men at andre bare siger, at nu gør vi det og så følger man med. Og min hjerne krammer mig fordi jeg har brugt mindre tid foran skærmen (Det er lidt en øjenåbner….). Det har været nemt at gå i haven i stedet for, sidde på en stol i solen, luge lidt ukrudt eller snakke med familien. Der blev lavet lagkage, spist æggekage som i gamle dage, spist is (gluten – og mælkefri fra hjemis!) og friske jordbær. Fyn er så fin 💜 Nogen glemte at hvile ordentligt….. Men det er altså svært at sige, nå Hej Hej jeg lægger mig lige nu hvor vi har det mega hyggeligt og solen skinner og der er kaffe og kage. Men det bør jeg jo, og så ville jeg helt sikkert også kunne være afsted i flere dage. Note to self og godnat 🙂
____________________________________________________________________
Translation: I needed a break and went to my parents house. This means lots of tea, time in the garden, trips to the sea, food served (possibly the best thing!) and great company. It has been so great not having to think about anything, but just to follow along. My brain loved almost screen-free days, definately worth thinking about in my everyday life. It has been easy to go in the garden instead, sit in the sun or chat with the family. We made Danish “lagkage” cake, had lunch at a nearby old restaurant, had icecream (glutenfree and lactofree!) and strawberries. I loved it. Someone forgot to rest…… But it is difficult to say bye bye when we are having a great time, the sun is shining and coffee and cake is on the table. If I rest I am sure I can enjoy more days away. Note to self and goodnight 🙂

20140712-223131-81091880.jpg

20140712-224054-81654600.jpg

Reklamer