8 days a week

foto 1-1

Ud i naturen og mærk livet, brisen, duften og hvis man er heldig, solens stråler. Billeder fra fælledparken i går søndag.

Søndag er normalt en dag hvor jeg slapper ekstra meget af, for at lade op til praktik mandag morgen. Jeg plejer ikke at se nogle eller lave noget, for at spare mest muligt på energien. Jeg har nu i en periode byttet dage, således at jeg har fri om mandagen. Jeg føler jeg har fået en ekstra dag foræret!! Jeg kan være social med andre der også har fri, gå ture og ikke være så streng med mine hvil. Det betyder bare højere livskvalitet, noget jeg jagter mere end noget andet i øjeblikket. Jeg lånte min hundeven i går og da regnen stoppede, gik vi en aftentur i solen. What a great day!

_______________________________________________________________________________

Translation: Usually I spend my Sundays resting and recharging for the week to come. I have arranged from now on, that I have Mondays off from work. I love this – I feel like I have gotten an extra day where I can be social, take a walk and not be so strict about resting. It feels amazing! Yesterday I borrowed my best dog friend and after the rain stopped, we took an evening walk in the sun. 

foto 2-1

 

foto 3-1

Reklamer