Protein breakfast

egghambread

Morgenmad til hjernen på altanen efter det på mirakuløs vis lykkedes at komme ud af døren i aftes: mættende energifyldte proteiner i form af to spejlæg og skinke på en glutenfri bolle. Gluten er ikke godt for min hjerne og mave, og så kan man købe glutenfrie boller der bare lige skal varmes i ovnen for ikke at være for tørre. En varm kop te er mit morgenritual.

Det var dejligt at blive luftet lidt i går. Og det er da rart, at jeg kan skjule min hjerneskade og bare se almindelig ud, derude blandt de andre 🙂 Hav en dejlig søndag!

____________________________________________________________________________________________________

Translation: easy protein rich breakfast with eegs, ham and glutenfree bun. The eegs and ham keeps your energy level stabile and keeps you full for a few hours. I do not eat gluten, it is not good for my stomach or brain, but it is easy to buy glutenfree bread in a shop and just heat them in the oven, so they are not so dry. This is great breakfast, after having been out a bit last night. I actually managed to get out of the flat ! Have a lovely Sunday 🙂

Reklamer