Brain food / Glutenfree crackers

foto 1

Lækre glutenfri knækbrød fra lowcarb. Glutenfrie, fyldt med sunde fedtstoffer til hjernen i form af  frø og kerner og så er de nemme at lave. De er rige på E – vitamin, et antioxidant, der øger immunforsvaret. De er også rige på omega 3 som smører hjernen 🙂

Ingredienser (2 bageplader):

1 dl hørfrø malet til mel

1 dl solsikkekerner malet til mel

2 dl solsikkekerner

2 dl sesamfrø

1 dl græskarkerner

1 dl hørfrø

2 tsk bagepulver

2 tsk salt

2 spsk FiberHusk

4 dl vand

Alle ingredienserne røres sammen, rulles ud mellem to stykker bagepapir og ridses med en kniv i passende stykker. Derefter bages de ved 160 grader i cirka 55 minutter. Hørfrø er rige på de gavnlige omega3-fedtsyrer, der ødelægges ved høj varme, så derfor bages de kun ved 160 grader.

foto 2

Reklamer