Midsummer Eve

foto 1

Det var en flot aften i går, til Skt. Hans aften. Jeg har aldrig rigtig gået op i det, men jeg synes det er en hyggelig aften at mødes og mærke den danske sommer. Der er dem der kommer direkte efter arbejde og hygger om bålet. Hvordan gør de det?! Så er vi nogle der kommer efter flere timers hvile og mental overtalelse om at det er ok at bryde grænsen, varmeplastre, varmepude og diverse andre ting 🙂 Men lige der midt i fælledparken glemmer man det og hygger sig bare med godt selskab, danske jordbær, champagne og sprød kokos chokolade. Tror det er godt at komme ud til sådanne aftener, bare ind i mellem, for det varmer og giver energi på en måde, som selv mange timers hvil ikke vil kunne give. Er dog glad for at jeg ikke har planer i dag og kan hvile ud 🙂

___________________________________________________________________________

Translation: Yesterday was a beautiful evening, celebrating Midsummer Eve in Copenhagen. Some people come straight from work to see the fire (how do they do it?!) but we are also some who has to rest for hours to get ready 🙂 No matter what, we sat there in the park and had a great time with strawberries, chocolate and great company. I think it is important to get out there on those special evenings, it gives you some kind of energy that even lots of hours resting can’t give you. 

foto 2

jordbær

foto 3

Reklamer