Refreshing swim

20140618-191604-69364027.jpg

Så dejligt sommervejr vi har i år! Nyder hver eneste dag med den dejlige varme sol. Musklerne er varme, solen skinner med de vigtige d vitaminer og det er bare mere rart!

I dag besluttede jeg mig for at tømme mit hoved. Jeg hoppede op på min cykel som kørte mig til stranden, mærkede vinden i håret på vej derud og hoppede i vandet som det første. Det føltes skønt, lidt som at skylle bekymringerne af sig. Væk forsvandt de med bølgerne. Bagefter lagde jeg mig hen og dagdrømte om fremtiden. Ikke i morgen men langsigtet. Nogle gange hjælper det at se det store perspektiv, for at lægge nuværende bekymringer af sig og ikke lade dem opsluge al energien. Se 10 år fem, 20 år. Hvordan har jeg det mon og hvad kan og vil jeg egenligt gerne lave, nu hvor jeg har fået muligheden for et helt nyt liv. Jeg har lidt ideer 😉 Hav altid drømme og håb!

20140618-192850-70130915.jpg
Min favorit is (delt plads med Magnum) eller resterne af den….
_____________________________________________________________________________
Translation: We have very nice summerweather here in Denmark this year. It is great to soften the mucsles, provide loads of the important D vitamin and it gets me out everyday.
Today i decided to empty my head and took my electrical bike to the beach, it was great to feel the wind in my hair. I jumped in the sea and litterally felt as if my problems were washed away. I needed this! Then I lay and just dreamed about the future, longterm. I need to stop worry so much about the present, so I am trying to picture myself in 10-20 years time. How do I feel and what I can and want to do. I have a few ideas 🙂 always have hope and dreams!

Reklamer