Waiting for the sun to shine

20140617-103739-38259235.jpg
Waiting for the sun to shine

Mit hoved er proppet med udfordringer i øjeblikket. Der er ikke rigtig plads til mere derinde, og det der er rodes rundt og glemmes og presser på hjernen, så den gør mere ondt. Lidt som at der sidder en super stram badehætte om ens hoved som man ikke kan tage af. Og følelsen af nåle hist og her i hovedet der danser tango med lyden i mit øre.

Jeg venter og venter på store beslutninger. Mengraden er på ny under revurdering efter min advokat viste sit løve jeg. Modparten skal overveje og læse dokumentation og vurdere og de ved ikke helt hvornår de er færdige med det. Hæng i, de beslutter sig snart. Men de penge er bare så vigtige for mit daglige budget og det med at have det hængende over hovedet er så energikrævende. Især fordi det har taget over 3 år indtil nu.

En anden stor og meget vigtig beslutning jeg stadig venter på, er hvorvidt jeg kan bevilges den neuropsykolog som jeg har fået anvist af kommunen. Det er helt sikkert det der dræber mig langsomt og mest af alt. Jeg har så svært ved at slippe “det skal nok gå, bare tag det som det kommer” følelsen, når jeg føler mig uretfærdig behandlet. Har fået lovning på afgørelse om en uge senest. Efter at have ventet i 6 måneder er jeg ved at gå til! Det er jo for søren dem selv der siger jeg skal have det! Arg! Hele det system trænger så meget til en ordentlig omgang LEAN!!

Jeg ville ønske jeg kunne slippe det lidt, men det er svært når jeg føler jeg bliver behandlet unfair og når jeg hele tiden bliver bedt om at vente en uge mere. Jeg spilder jo totalt min egen tid ved at gå og vente. Som om at livet ikke rigtig tæller, før afgørelserne er på plads. Tosset!! Man skal huske at leve livet, selvom man venter og føler at alting står stille. For livet står jo aldrig stille og jeg vil gerne mærke hver forandring 💜

______________________________________________________________________________

Translation: my head is totally full at the moment. When that happens everything gets messy and the memory has its own agenda. My head hurts and it feels like I am wearing a swimming cap, a real tight one that I can’t get off. It feels as if I have needles all over my head, doing the tango with the sound in my ear.
I am waiting and waiting for the responsible in my accident to decide how much money my injury is worth, and it’s killing me that it has taken more than 3 years to settle. Also, I am still waiting for a neuropsychologist to help me with my problems, but I have a lot of trouble gettings this through to social services, who is in charge of my whole work life at the moment.
The waiting is slowly destroying me and my ability to live in the present and enjoy it. I just can’t let it go when I feel unfairly treated and when I keep getting the massage “just one more week, then we will know”. But I must not forget the present, life never stands still and I want to be there for every change.

Reklamer

2 tanker omkring “Waiting for the sun to shine

 1. Thank you for your posts! I was hit by a car crossing the street 10 months ago and reading your blog had been inspiration for me as i recovery from my whiplash and concussion injuries. Its a tough battle with insurance companies and lawyers while being sick but i love your positive energy.
  Kristina

  Liked by 1 person

 2. Dear Kristina.
  Thank you so much for your comment!! It meant the world to me to read it, you litterally made my day. It is great to know, that someone is reading in the other end 🙂 I hope you will feel better soon, it is a terrible injury eventhough you can’t see it on us. Wish you all the best 💜💜💜
  Love Charlotte

  Like

Der er lukket for kommentarer.