New perspectives

20140613-202001-73201201.jpg
Jeg tager en slapper i solen.

Okay, så pinsen tog alligevel flere kræfter end forventet….. Hvorfor er det stadig en overraskelse, efter 5,5 år, at man bliver træt selvom det er vildt hyggelige ting man laver. Men set i lyset af de sidste par uger har jeg erkendt, at det vist ikke bare er en lille periode min energi er lav i. Så jeg lægger lidt færre timer i praktikken. Selverkendelse kan være en svær ting! Jeg vil gerne arbejde alt jeg kan, og det er ikke fordi jeg har lyst til at tage hjem før tid. Tværtimod, og nogle gange skal mine søde kollegaer endda smide mig hjem, når de kan se at øjnene kører rundt i hovedet på mig og der kommer røg ud af ørerne på mig.

Men jeg har, som alle (!), også brug for at lave andet end at arbejde. Kommunen har bedt mig om at føre praktik dagbog og derfor er der automatisk fokus på arbejde og opgaver osv. Men hvad med når jeg er kommet hjem. Det er der ingen der fører dagbog over. Hvor tit ser jeg veninder, hvor mange ture kan jeg gå (som hjælper min krop og giver energi), hvor meget varmt mad får jeg lavet, hvor rodet er her og bliver kaninen glemt. Mit liv SKAL have værdi både på arbejde og når jeg har fri! Efter 6 måneder i praktik og med 12 måneder tilbage føles det godt at skifte fokus lidt. Og sørme om der så ikke er overskud til at gå med bedste hundevennen.

20140613-202047-73247055.jpg

Translation: having worked a bit more than I could the last few weeks, I have decided to decrease my work hours a little. Having visit last weekend doing really nice things, really made me tired this week. Howcome it still surprises me after 5,5 years! I also need my life outside of work to make sense, so this week I tried to focus on walks with my furry dog friend. It all has to make sense, both working and my free time!

Reklamer