Yellow Wednesday

foto 1

Ugens højdepunkt blev disse kager (både for mig og forhåbentligt for dem der spiste dem). Hold op hvor er det rart når noget lykkedes! Havde virkelig brug for at fortælle mig selv at jeg er god nok, selvom jeg har gemt hovedet i over en uge nu. Det er jo noget pjat, at man tænker det når man jo helt sikkert er rigtig god nok! Energien er vendt igen, efter jeg har fået lidt hjælp til at komme videre med behandlinger og nu glæder jeg mig til en pinse med besøg af meget sød veninde og solskin 🙂 Jeg er ikke sur på hjernerystelsen mere, man skal jo helst omfavne sin krop og være sød ven den. Især ved ens hjerne, for mon ikke den så takker en med lidt god energi ❤

foto 2

foto 3

 

Translation: Finally my energy is slowly returning after having seen stars for over a week now, thanks to good treatments. I baked some cake, really needed a positive experience. Why is it that you think you are not good enough, during the hard times? We are always good enough! I am not angry at my head anymore, perhaps it is better to think nice things about your body and mind, and maybe the payback will be more energy! 

Reklamer

2 tanker omkring “Yellow Wednesday

Der er lukket for kommentarer.