Fly away

 

Da jeg var i hjemme i forældrenes yndlingshave i sidste uge, fik jeg også mulighed for at lægge kaninen ned sammen med blomster og planter jeg havde købt på en planteskole i nærheden. Jeg er glad for at jeg gjorde noget ud af det, og fik sagt pænt farvel. Vi savner hende stadig herhjemme, lille pelstot. Sov sødt ❤

Jeg har jo stadig en anden, som nu også bare hedder Kaninen og spørgsmålet er så om han skal have en ny pels ven, synes han har hængt lidt med snuden siden han blev alene. Jeg har lige nu en lille hun kanin på prøve for at se om det kunne live ham lidt op og jeg håber, at de kan blive gode venner (det er stadig uvist.. de går i øjeblikket igennem forskellige faser… øhmmmm). Men måske han har nok i mig, og så kan vi jo bare hygge med gulerødder hele dagen. Sikke en fest 🙂

Ronya2

Translation: Put my little rabbit pet in the ground with pretty flowers in my parents garden last week. It feels good to have given her a proper goodbye! I still have one other rabbit running around in my home, and I am wondering if he should have a new furry friend. Maybe we should just hang out him and me with carrots all day 😉

Reklamer

En tanke omkring “Fly away

  1. Pingback: Helloooooooo to a new year! | Shaken not disturbed

Der er lukket for kommentarer.