That garden feeling

foto 1

Had some great times in the garden at my parents house, just chilling and enjoying the sun

Forkælelse – ja tak. Jeg har været på rekreations ophold hos mine forældre på fyn. Det passede med helligdage og ingen praktik dage. Fødderne op, maden på bordet og hyggeligt selskab. Og kage. Og masser af te. Bare at sidde i haven, nusse med lidt planter og nyde solen. Får jo lyst til at selv at få en have, tror det er godt for hovedet at nipse blomsterhoveder, luge lidt ukrudt og plante nyt liv. Man kan se resultatet med det samme, det er meget tilfredsstillende! Det ville give mening for den blå hjerne at bo et sted med rolige omgivelser og med mulighed for at trække sig lidt tilbage. Men at bo der alene, med langt til mine venner og familie? Jeg er ikke klar! Jeg er rigtig glad for at bo i København og selvom jeg ikke bruger byen så meget mere, er den der alligevel – lige der, udenfor mit vindue. Det er også her mit netværk er, og hvem kan undvære dem ❤ Kan man få en have i byen? Tilbage i København og i praktik i går, venter en rolig weekend inden en lidt pakket uge venter forude. Vil bruge lidt tid på mine altan planter, for at opnå lidt af den afslappende stressfrie havefornemmelse! Billederne er fra haven, fra turen på planteskolen og af nyplantede blomster.

foto 2

foto 3

foto 4

Translation: Went to my parents house for a few days, to chill in their lovely garden, hanging with the sun and just relaxing with great food served (did not have to cook, yay!), lots of tea and some cake. Wish I had a garden here in the City – wondering if that is possible? I have quite a packed week ahead of me, so I am just going to chill this weekend and perhaps spend some time at my balcony and the flowers I have there. Just to get a bit of that stress-free-garden-feeling! The photos are from the garden and the drive to a flower – shop. 

Reklamer

2 tanker omkring “That garden feeling

Der er lukket for kommentarer.