Sunday funday – or maybe not :-)

20140518-160744.jpg

Så er der de dage, hvor man ikke selv får valget om man vil lave noget eller ej. Man kan kun en ting – dyne, te og ispose på hovedet. De dage hører med og sådan er det. Det går jo over igen! Bare ærgeligt at jeg ikke liiiiige har kage i huset på sådan en dag…. Er jo i virkeligheden ikke særlig god til ikke at lave noget, selvom jeg intet kan. Godt man har en god lydbog og et sødt pelsdyr man kan glo på 😀 De små glæder betyder jo alt! Husk dem 🙂

God søndag ✌️

Reklamer

2 tanker omkring “Sunday funday – or maybe not :-)

  1. God bedring! Selvom de dage hører med bliver det aldrig nemt eller sjovt. Håber at de stærke mænd fra nemlig.com kan komme forbi med en kæmpe kage til dig :-). Jeg har bestilt derfra idag for første gang. Alt hvad der kan lette hverdagen lidt skal prøves!

    Like

  2. Gud ja, det var da lige det bedste råd nogensinde det med kage levering 😀🙏 Ringede selvfølgelig til min mor igår og sagde det, og i dag ligger der chokolade i postkassen – så sødt 😍
    Meld lige tilbage om du bliver glad for nemlig.com :-)! Der er vist en lille gave med til din første bestilling 🙂

    Like

Der er lukket for kommentarer.