Comfort zones.. in or out

comfort zone

Tiden flyver jo afsted. Især efter påske er dagene gået så hurtigt! Ugen er gået med praktik, lagersalg, gåture, veninde hygge og et besøg i DR koncerthuset, hvor jeg ikke har været før. Stor oplevelse, som jeg fik i gave af en veninde. Endnu en af dem, der har været med hele vejen ❤ Jeg er heldig jo! Så der har været en del på programmet i denne uge, og Store Bededag var en kærkommen fridag fra praktikken.

I dag har jeg slappet af, restitution. Ikke fordi jeg gider være hjemme – jeg vil jo gerne ud og nyde en varm solrig weekend sammen med de andre københavnere.. mine weekender burde jo indeholde rulleskøjter, vinbar og lange nætter. Nogle gange er det som at være i fængsel, at man ikke kan gøre det man har lyst til, fordi det jo bare er bedst at lade være. Ligesom under tidligere eksamensperioder, da der skulle læses, eller det chokolade man måtte undvære under et vægttab. Men det var i afgrænsede tidsperioder. Det her er jo en periode, der ikke er en slut dato på. Den fysiske konsekvens af at bryde grænser synes for stor. Samtidig tror jeg på at personlig udvikling sker når man bryder grænserne og bevæger sig ud hvor man ikke kan bunde. Så lærer man at svømme, og grænsen flyttes. Det er her jeg mærker livet og det er de oplevelser jeg husker. Dem der forandrer mig. Hvordan kommer man så ud af sin komfort zone når man har fysiske begrænsninger? I terapi? Ja! Ude i livet? Ja, i den grad. Og her skal der altså også krydses fysiske grænser ind i mellem, for at komme ud hvor man bliver udfordret. Jeg har svært ved at afstikke fra min plan. Jeg er kontrolfreak og elsker skemaer, planer, ro og orden, hvilket jeg faktisk tror hjælper mig med at leve et godt liv. Men hold nu kæ… det kan være kedeligt jo!? At følge min plan er en investering i min fremtid. Det er vigtigt. Men nogle gange skal man måske slå sig løs, bryde ud af fængslet og kaste sig ud i en oplevelse – for ikke at glemme nuet! Jeg øver mig i det!! Der skal være plads til både mig, udvikling og en god hjerne i mit liv, min evige udfordring.

Translation: Time flies! The days have gone so quickly by since easter. This week I have had quite a busy schedule, thanks to good friends. This weekend is all about relaxing and no plans, because I know that is what my bruised brain desires. I do wish sometimes, that I did not have to plan everything in my life – and weigh all decisions if they are good for my brain or not. Sometimes I just want to do just what I feel like without thinking about the physical consequences. But my sticking to the plan I am treating my body well and giving it the best chances for recovery. That said, I do practice to live life a little bit more in the present – I am sure it will do me good on other areas! One evolves when going beyond comfort zones – that is what I believe, so I try sometimes to do that! 

Reklamer