Happy weekend

kageSing

Hygge på Sing Tehus i Skindergade, København

Uhmmm kage. Engang imellem må man godt. Især lørdag eftermiddag med de sødeste piger fra studietiden. Vi laver aftaler i god tid og så hygger vi os når vi mødes hos hinanden eller på cafe. De arbejder og har familie og jeg har mit, men vi prioriterer hinanden alligevel. De har været med mig hele vejen ❤ Ligesom min mor, og hun får en særlig tanke på mors dag i dag. Et stille tak for altid at være der, for at bekymre sig men også for nu ikke at bekymre sig for meget heller. Hun skal jo have det godt! Jeg er heldig med mit bagland og jeg er sikker på det er en af grundende til, at jeg i dag er kommet så langt og er så viljestærk omkring at skabe et lykkeligt liv. En middag fredag med dejlige grin og en hyggestund lørdag med varm te og kage. Eurovision? Kun fordi der ikke var andet i fjernsynet og fordi jeg synes jeg burde se (høre) det. Nu er det tid til at spise totalt mislykkedes falafler (schhh) og klistre til min sofa 🙂

Translation: Spend the weekend with lovely friends, dinner and afternoon tea. I am so lucky with my friends who have been there all the way. Although we are all busy, we schedule our good times and have a great time together. Today is Mother’s Day, and without my mom I am not sure I would have done so well – so thank you universe for this. 

Reklamer