Take a break.. with meditation and audio books

meditation

Andrew Johnson’s relax app 

Efter et par travle dage kan det godt være lidt en udfordring at komme ned i gear igen. Det kender vi alle vel!

Jeg kan virkelig anbefale at meditere og finde ro derigennem. Bare lige 20 minutter på langs. Meditation bliver brugt meget til stress håndtering, og hjælper ved at man trækker vejret dybt ned i maven og lader alle tanker passere, uden at følge dem. For mig er det lidt som at blive nulstillet og jeg får mere energi efter jeg har mediteret. Jeg tror det kunne gavne at meditere dagligt, men jeg glemmer det lidt for tit. Jeg har i lang tid brugt Bobby Zachariae’s CD’er men har nu fundet en app med en virkelig behagelig afslappende stemme. Den er dog på engelsk, men af en eller anden grund virker det godt på mig! Andrew Johnson er fantastisk! Find hans app’s HER. Relax og Deep Sleep er mine favoritter.

Lydbøger er min anden flugt fra virkeligheden. For det er vel det, de er. Men på en god måde! Og så er de verdens bedste sovemiddel. Et sted hvor man kan glemme tanker, larm og alt det udenfor, og samtidig blive underholdt. Og så kan jeg jo snakke med om alle de nye bøger, selvom jeg ikke kan læse dem 🙂 Jeg låner på netlydbog.dk som er gratis, og kan høre dem via min iphone. Ellers kan man få adgang til mange lydbøger via E17 nota, hvis man har specielle læsebehov. Det er en god ting! Har snart hørt alle krimier der omhandler en politimand og et mord, men det skal helst ikke kræve for mange tanker, og ikke være verdens undergang hvis nu man falder i søvn… som sker hver gang… hvor langt var jeg nu nået i bogen?

Fortsat dejlig tirsdag!

Lydbog

_________________________________________________________________________

Translation: Meditation is a great way to recharge and feel the energy returning. Just 20 minutes with a relax app og deep sleep app from Andrew Johnson fills me up. I wish I would remember to use it daily! Also I listen to a lot of audio books. It is great entertainment and a great way to fall a sleep… I try not to listen to any really deep books, as I need to be able to fall a sleep and wake up and not be totally lost in the book 🙂 

Reklamer

En tanke omkring “Take a break.. with meditation and audio books

  1. Pingback: Tips: taking breaks | Shaken not disturbed

Der er lukket for kommentarer.