Av….

chokolade

Chokolade fra en 5 kg’s pakke…. 

Nogle perioder er bare bedre end andre. Dvs. chokolademængderne skal være større. Det er jo slemt, jeg burde slet ikke spise sukker når min hjerne er så træt og hele tiden glemmer alt muligt, så alle må sige tingene 100 gange og jeg må lægge små post it’s og sætte 5 påmindelser på min telefon om dagen. Husk at vaske hår. Nåehr ja, var jeg i bad i går? Ej men altså op af bakke! Det hele skal nok gå og man bliver stærkere i modgang, men en gang i mellem må man også bare lægge sig ned, trække vejret helt ned i maven og tænkte, at et kram nu ville være meget rart lige nu. Hvorfor skulle man også lige slå det hoved….

Overskuddet til at handle er pift væk – hvor er det bare rart, at man kan bestille sine dagligvare på nettet og de så bliver leveret næste dag, helt ind i stuen af to stærke mænd. Så koster det ikke engang så meget mere end hvis jeg selv have været i netto. Jeg kan godt lide nemlig.com. Når man først har handlet der, gemmer den ens varer og man kan hurtigt add’e de varer man vil købe fra sin TOP 100.

nemlig

Translation: Some days are better than others! Today is one of those days where I spent most of the time in bed – eating chocolate. Which I shouldn’t, because it really doesn’t help anything. Oh well, it helps a little! My head is not well and I forget everything. Did I wash my hair yesterday? Why did I go into the kitchen? Lets get a good nights sleep! 

Reklamer

7 tanker omkring “Av….

  1. Jeg havde håbet det var dåsebajere til bænken, som var i Nemlig-posen 😀 :*. Jeg vil gerne sidde med dig på din bænk en dag og glo på mennesker og i det hele taget bare glo ud i luften og hvile hovedet.

    Like

  2. Nååh ja, lad os gøre det lidt luksusagtigt 😉 – måske du også kan bage en kransekage til – så springer – aj ok, så meget sagt – så sidder vi os ind i et nyt lykkebringende sundt år 😉

    Like

  3. Nå jaja, vi skal slet ikke vente til nytårsaften. Jeg tænkte på engang i næste uge el sådan 😉 – Vi kan sagtens starte på et nyt år midt i maj! Vi kan gøre lige hvad der passer os! :*

    Like

Der er lukket for kommentarer.