The freak

20140427-160702.jpg

Så sidder jeg her igen. Nede ved søerne. Begynder måske så småt at blive pinligt, så meget som jeg hænger ud her. Og jeg kan ikke tale med fugle eller underholde på anden måde, jeg er bare hende freaken der sidder med solbriller på ovre på bænken. Dog uden bajere. Men måske skulle jeg tage et par stykker med næste gang… Så er underholdningen ihvertfald på plads 🙂

Søerne i København er bogstaveligt talt lige udenfor min dør og her er ingen trafik eller mylder, bare græs og sol og bænke og pæn udsigt og ænder. Det er min lille baghave i byen. Jeg er jo rimelig meget hjemme ellers, så nogle gange skal jeg altså ud af den lille hule af en lejlighed og ud hvor der er højt til loftet og frirum. Samtidig er det tæt nok på at jeg bare kan trisse hjem når jeg vil det. Skal bare huske solbrillerne så øjnene ikke bliver for trætte af al den lækre skinnende sol ☀️

God søndag ✌️

20140427-161324.jpg

I always hang out at the same spot outside, when I need to get out of the house for more space. Sometimes I feel like a freak, sitting on the same bench with sunglasses starring at the sun! Hopefully that is just in my head 😉 Don’t forget your sunglasses, they save my brain on every sunny day 🙂

Reklamer