Easter time!

blogapril

Det er det dejligste påskevejr jo! Så dejligt at computeren har været pakket endnu længere væk end normalt, og tiden er nydt med familie og venner i solens selskab. Jeg har været i sommerhus ved stranden, og det eneste jeg tænker på uafbrudt i sådan et sommerhus er “jeg skal ned på stranden nu”. Åbent hav og sand i skoene – der sker noget indeni jo. Noget dejligt! Drømmer altid om at vinde i Lotto så man kan bo ved det der hav og kigge på det hver dag. Er sikker på det vil gøre alting lidt bedre 🙂 Har også fanget en fisk, spist mad, fået serveret mad, drukket spandevis af te og bare nydt at have fri fra hjem, praktik og pligter! Jeg har været moster i denne uge, det er fantastisk at være sammen med små børn. De ved ikke noget om jeg er faldet på den cykel og vi kan virkelig hygge os og bare lege at verden består af Lego rideskole og Barbie og Ken på skitur. Så lander man lige og får benene på jorden igen. Happy easter life! En tur i biffen blev det også til, og det var dobbelt up på spænding da jeg under forfilmene havde glemt hvilken film vi skulle se 😉

Helligdagene står højt på min “husk at nyde det” – liste! Endnu mere end nogensinde fordi jeg faktisk ikke er berettiget til ferie, under mit afklaringsforløb hos kommunen. Jeg får mange spørgsmål fra familie og venner i øjeblikket om hvor jeg skal bruge sommerferien henne… øhm… hvilken sommerferie? For at have ret til ferie skal man have været i kommunens systemet i 12 måneder. Jeg har så været i systemet i over 24 måneder – umiddelbart et lille hurra 🙂 Men hovsa – for så er der en regel om, at når man begynder et nyt forløb, nulstilles feriekontoen. Jeg begyndte et nyt forløb d. 1. januar.. hvilket betyder, at den ferie jeg havde sparet op kan jeg vinke farvel til, og er derfor ikke berettiget til noget som helst ferie før 2015. Det er da lidt tosset. Jeg tænker bare lidt, har alle ikke brug for en pause? Raske, syge, høje, lave? Jeg har ikke ligefrem planer om at tage på trekking i Himalaya eller tage på cykeltur til Harzen, men jeg er sikker på et par dages restitution ville være godt givet ud for mit forløb. Men det har jeg ikke, så jeg sluger alle helligdagene og gror mig fast i solen for at nyde det maksimalt!

Og hvem kan andet end at nyde den her udsigt:

10012442_622000667883767_8253161605578823227_n

Husk at du også kan følge mig på instagram under @shakennotdisturbed

Spent the easter with my family in a holiday house by the beach – don’t you just love the feeling the ocean gives you. Freedom, peace and hope. Being with my niece and nephew made me grounded, playing with Barbie, Ken and Lego got rid of any stress in my mind. I am not entitled to any vacation during the time I am with the social services, trying to find out how many hours I can work per week. So Its all about enjoying the days where everyone’s off work! 

Reklamer

En tanke omkring “Easter time!

  1. Pingback: Helloooooooo to a new year! | Shaken not disturbed

Der er lukket for kommentarer.