Peace of mind

foto 1-1Blomster på altanen

Det er jo ikke fordi jeg ikke vil. Altså ud og danse rigtig tit. Det ville jo være vildt sjovt. Og dyrt… men sjovt. Men virkeligheden er jo bare, at min blå hjerne har brug for ro og en masse søvn og sund mad og ingen larm i de fleste weekender, hvis jeg skal have en chance for at passe det der minder om et arbejde. Jeg bor ud for et trafikeret kryds, og der er altid mange mennesker hvor jeg bor. Hvilket jeg synes er fedt, så kan jeg føle der sker en masse, selvom der jo faktisk ikke sker noget som helst 🙂 Og hvis jeg så synes der er for mange indtryk ved at kigge ud af vinduet, tripper jeg ud på min altan hvor jeg kun kan høre fuglefløjt (hvilket ærligt talt også nogle gange er irriterende) men hvis solen skinner er det et sted, hvor jeg virkelig kan finde ro. Det er min lille oase midt i en storby. Sådan en har vi vel alle behov for?

Man kan jo kun håbe at alting bliver bedre fremover, og til den tid har jeg et must have til mit hjem (bobler hjælper bare altid på alting):

525083_10151363100927886_1174218932_n

Reklamer