Recharge..

20140410-163019.jpg

I dag har jeg haft fridag fra praktik og har brugt dagen på at lade op ved vandet. Hvad er bedre end forårs solen og skønne skud på flotte træer? Det varmer jo. Jeg gik en lang tur med min bedste hundeven (for the record er hun ikke min, er bare så heldig jeg må låne hende ind i mellem). Hun varmede også 🙂

Denne uges praktik er blevet brugt på at hjælpe med at tage billeder af en lille hund sammen med nogle varer fra butikken hvor jeg er tilknyttet. Jeg bliver på ny mindet om, at jeg fagligt har meget at byde på selvom jeg på papiret ikke ser ud af meget. Afbrudte uddannelser, ingen erhvervserfaring, ingen kurser og kronisk syg. Det giver et hak i selvværdet, for hvem kan dog bruge mig til noget. Men det er der faktisk nogle der kan! Via mit fantastiske praktiksted har jeg opdaget andre evner og at jeg har noget at byde på – noget der kan giver mening og gør en forskel. Kan jeg bare hjælpe med kunder, tage telefonen og bestilling af varer, gør jeg jo noget! Lad aldrig dit tomme papir CV få dig ned med nakken, for vi kan alle noget ❤ Lidt har i den grad ret.

20140410-163118.jpg

Hundevennen. Nuttet!

Reklamer