Efter Ragnarok….

 

Baldersgade

Efter Ragnarok vil Balder genopstå

I dag var jeg på Baldersgade, hvor Københavns kommune har et jobcenter. Guden Balder står for lys, skønhed og retfærdighed – hvilket jeg mirakuløst nok faktisk anede lidt af inde ved sagsbehandleren. Jeg har efter 2 år i 3 forskellige jobcentre fået en kommunedame som forstår mig og forstår hvad der mangler i min sag, for at jeg kan blive afsluttet i det kaos af et sundhedssystem (som vi meget passende kan kalde Ragnarok!) man bliver mødt med. Systemet er ikke gearet til en forholdvis normal tænkende pige, der vælter på sin cykel og må revurdere hele livet. Det er heller ikke gearet til når en “borger” gerne vil individualiseres, noget der nærmest er blevet en hjertesag for mig. Kommunen har tidligere udtrykt at jeg manglede neuropsykologisk støtte i min hverdag, og det var det jeg kæmpede for at få i dag. At det så er deres helt eget forslag som jeg selv skal kæmpe for, er jo ligesom bare hele problematikken 🙂

Jeg havde bagefter en pause på Røde Rose’s kaffebar længere nede af Baldersgade – og der var faktisk enormt lyst, skønt og med sød retfærdig betjening. Ingen kaos, tværtimod købte jeg en klarheds te for at finde ro. Turen gik videre til kiropraktor, hvor jeg fik stabilitet og rettet nakken ud. Jeg har tabt pusten efter mit lille kanindyr fløj til himmels i søndags, så alle gode aktiviteter er meget velkomne.

RødeRose

 

Klarhedste på Røde Rose’s kaffebar

Reklamer