See you in heaven, my furry friend

foto 1

En dag hvor man cykler rundt i København, og der tilfældigvis er en omgang vejarbejde på Nørrebrogade, kører man måske galt og slår sit hoved og det ryster og man får blå mærker på hjernen for evigt. Det havde man ikke lige set komme. Så er det hele lidt hårdt og man kan ikke komme så meget ud og et år efter køber man en lille sød kanin, som man kalder Ronya. Charlotte 5 år, men Charlotte 26 år havde også behov for en lille blød ven som selskab, som bare var der i et priceless ordløst venskab. Hvor hyggeligt var det ikke lige, når hun hoppede rundt imellem mine ben eller løb rundt ude på altanen i glade spjæt. Lille dyr, stort hjerte, massiv betydning!

Men så er der det med at der sker ting, man ikke lige havde set komme… Som fx. at kaniner ikke lever for evigt. Hvorfor gør de egentligt ikke det, de skulle bare leve lige så lang tid som deres ejer (mig). Så det var med bristende hjerte at Ronya fløj afsted til kaninhimlen igår d. 6. april, lige der i mine arme. Puha. Min lille kanin pige som jeg har kendt og plejet i 4 år. Hun blev lagt til hvile badet i påskeliljer og en buket anemoner med hjælp fra en kær ven – smukkere bliver det altså ikke. Pelsdyr kan gøre os glade, for bare det at være i selskab med et og at ae den bløde pels udløser kærlighedshormonet oxytocin, et hormon der gør os mere glade, kærlige og trygge. Så nu vil jeg ae kanin nummer 2, så vi sammen kan udløse uendelig mængder oxytocin og ikke være kede af det mere ❤

 

 

Reklamer

3 tanker omkring “See you in heaven, my furry friend

  1. Nu læser jeg hele arkivet igennem 🙂 hvor trist med din kanin-ven! Men det har givet mig lyst til at få et pelset dyr også 😉 har flere gange siddet nede i De Gamles By og set på kaninerne (så det er også blevet en joke blandt mine venner, at jeg sidder dernede som en anden freak, men altså, Ole fra DHIC sagde natur og dyr og det her var lige ml hjørnet 😉 )

    Liked by 1 person

  2. Jeg har også gået inde på DHIC, hvor de fortalte om dyr. Da havde jeg allerede min kanin, men den fik lidt flere nus efter jeg fik af vide, at man kan blive gladere af at nusse dem. Kaniner er sådan et nemt dyr, der ikke skal luftes og så er de stille. Jeg kan varmt anbefale en lille hus kanin – man er aldrig alene 🙂

    Like

Der er lukket for kommentarer.