Walking dead

Bevæg dig 30 minutter om dagen. Forlæng dit liv og nedsæt risikoen for at få livsstilssygdomme. Det er sundhedsstyrelsens anbefalinger til voksne.

foto 3-1

“Det behøver ikke at være besværligt at bevæge sig mere, og motion og fysisk aktivitet kan nemt blive en del af hverdagen.” – sumdhedsstyrelsen

Det er sikkert rigtigt for mange, men i mit liv med en blå hjerne er det altså besværligt at jeg skal bevæge mig mere og det er absolut ikke nemt at få flettet ind i hverdagen. Men budskabet er gået igennem, og jeg har brugt de første tre måneder af 2014 på at få gåture en fast del af min rutine. Det betyder planlægning og tilsidesætning af andre ting. Men jeg går ikke kun for at leve længere. Jeg går fordi det gør mig glad at komme ud, fordi jeg kan se verden i mit eget tempo og fordi det føles godt at bevæge sig. Der sker noget godt indeni når man går. Det er ofte på mine gåture at jeg får taget dagens billede til mit fotoprojekt Project 365! I dag var tilløbet til gåturen lidt større, da jeg var til en fødselsdag i aftes – havde ellers et meget passende udklædningskostume på, når man nu ikke kan dyrke motion 🙂

foto 1-1

Reklamer

2 tanker omkring “Walking dead

Der er lukket for kommentarer.