Tune in on yourself

Tune in on yourself!

#metime er blevet et af mine yndings hashtags på instagram (hvor du i øvrigt kan følge mig via @shakennotdisturbed). Ligeså vigtigt som det er at pleje venner og familie, arbejde, hobby og interesser, ligeså vigtigt (måske endda lidt mere vigtigt?) er det at pleje en selv. Lav noget du har lyst til. Noget der gør dig glad og fylder dig op indeni. Noget der gør, at du får overskud til alt det andet og alle de andre. Igår havde jeg sådan en dag, fyldt med hygge i det fantastiske forårsvejr med min bedste hundeven ved kastellet og Langelinje, en god film, ro og take away. Men det er ikke kun de ting du laver – det er en beslutning man tager om, at ens mindset skal bære dagen.

foto 3

foto 2

 

Hvordan ved man så, hvilke aktiviteter der gør det godt eller mindre godt? Jeg lærte at inddele mine aktiviteter i rød, gul og grøn farve, alt efter hvor meget energi det kræver eller giver. Rød er selvsagt en krævende aktivitet, for mig fx at arbejde, gul er en lidt mindre krævende aktivitet man skal passe på med , for mig fx en længere gåtur og grøn er en aktivitet der fylder dig med energi og lader dig op, for mig fx drikke noget varmt og ligge i min sofa (det er nok også mange andres grønne aktivitet!). Det gælder så om at sætte mange grønne ind, især efter en rød eller flere gule. Jeg legede med farveblyanter i en uge og blev meget klogere på min hverdag og hvad der kunne forbedres. Men man kan også bare mærke efter i den der mave og gøre det der føles rigtigt. Jeg valgte igår at have en dejlig dag med aktiviteter der fyldte mit indre op. Kan jeg mærke de gule i kroppen i dag, ja. Men det er så vigtigt at finde en balance, hvor man gør gode ting for både krop og sjæl – uden at tippe hele skibet!

Let your mindset carry your day – have a time out and do things, that gives you energy! 

foto 4

 

PHOTOS: Langelinje & kastellet 01.04.14

Reklamer

En tanke omkring “Tune in on yourself

  1. Pingback: When everything has to be on my terms | Shaken not disturbed

Der er lukket for kommentarer.