Run for it

Løberne i VM i halv maraton løb forbi min lejlighed og jeg var nede på gaden og tage billeder. Jeg er sikker på at mange af løberne har andre mål end en god tid. Bedre form, selvtillid, afkobling fra hverdagen, bryde egne grænser. I virkeligheden er vores mål måske slet ikke så forskellige, jeg har bare andre måder at nå mine mål på.

Hvor der er vilje er der vej. Du sætter selv dine egne begrænsninger. Tag dig sammen, Charlotte. Man kan hvad man vil. Den som bærer viljen i hjertet.. øh kan ikke huske resten. Altså, nej det kan man ikke, når man har fysiske begrænsninger. Så kan jeg ikke bare fortsætte ud af samme vej som inden ulykken, for jeg kan ikke nå de mål jeg havde før, nu hvor min hjerne har blå mærker. Men så må jeg lave nye mål! Stort eller småt, så gælder det om at finde ud af, hvad jeg kan med mine nye begrænsninger eller “udfordringer”, som det vist så positivt hedder 🙂 Og så skal jeg acceptere det. Nøglen ligger lige her. Accept af den nye situation, den nye sti med andre sving end tidligere, det nye liv.

Afsted på den nye vej!

20140329-153551.jpg

Reklamer

2 tanker omkring “Run for it

  1. Folk synes det er så imponerende at løbe marathon. Det eneste der efterhånden kan imponere mig er når mennesker med PCS ikke mister forstanden, troen på livet og sig selv. Se dét er en bedrift!

    Like

Der er lukket for kommentarer.