Put a helmet on it

Det er ikke pænt eller smart eller noget som helst – men den er jo praktisk hvis man vælter på sin cykel, og ens lille hjerne skal beskyttes 🙂 Så tag den nu bare på….

Jeg har den sidste uge set to der har slået deres kloge hoveder. Den ene var kørt galt på cykel, uden hjelm, og blev hentet med ambulance. Puha, Deja vu og lidt kvalme for mig, og hvor jeg dog inderligt håber at hun kommer sig hurtigt. Den anden var en løber der røg på hovedet. Han havde måske set lige lovlig dum ud med hjelm på.. men om ikke andet så siger det os jo bare, at det kan ske for os alle.

På sygehuset hvor jeg kom hen efter ulykken cyklede alle sygeplejerskerne med hjelm. De havde simpelthen set for mange af mig og havde taget deres forholdsregel. Det hedder en “Charlotte” i min familie når man vælter på cykel eller bare falder, for vi kan godt li at sætte et skævt præg på noget svært. Jeg ville nu ønske en “Charlotte” var noget lidt mindre klodset og lidt mere cool!

Cykelhjelm

Reklamer